PAŞAYURDU YENİ MAHALLE İLKOKULU

Vizyon: Sevinci, mutluluğu, hüzünü paylaşsın.İnsanları yönetmek değil,insanlarla yönetme noktasına gelsin.Elde olanla yetinmeyip hep daha iyiysini istesin.Ülkesine ve milletine faydalı olmak için eldeki tüm imkanları sonuna kadar kullansın.Zamanın bir mücevher olduğunu öğrensin,Sadece bilgiyle değil,bildiklerini uygulamayla başarılı olunacağını bilsin.Hiç kimsenin bir diğerine üstünlüğü olmadığını bilsin ve ona göre davransın,Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin tartışsın.

Misyon: Sevinci, mutluluğu, hüzünü paylaşsın.İnsanları yönetmek değil,insanlarla yönetme noktasına gelsin.Elde olanla yetinmeyip hep daha iyiysini istesin.Ülkesine ve milletine faydalı olmak için eldeki tüm imkanları sonuna kadar kullansın.Zamanın bir mücevher olduğunu öğrensin,Sadece bilgiyle değil,bildiklerini uygulamayla başarılı olunacağını bilsin.Hiç kimsenin bir diğerine üstünlüğü olmadığını bilsin ve ona göre davransın,Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin tartışsın.

Başarılar:

Saatler: 08.30-13.30
Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://pasayurduyenimahalleilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Paşayurdu Mah. Paşayurdu Sk. No 91 Aziziye / Erzurum

Yerleşim Yeri - Mahalle/Köy

Adres - Paşayurdu Mah. Paşayurdu Sk. No 91 Aziziye / Erzurum

Ulaşım Köy ana yol kenarında olup ulaşım şahsi araçlar ve Aşkale Özel Halk otobüsleri ile sağlanmaktadır.Ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçeye 10km,il merkezine 25 km uzaklıkta